Mijn diensten

Wat kun je aan mij uitbesteden?

Assistentie bij jouw dagelijks management. Tijdelijk extra handen nodig bij dat grote project.
Of heb jij dringend iemand nodig om een afwezige medewerker te vervangen.
Wil jij jouw websitebeheer graag uitbesteden, hulp bij vormgeving of gebruik maken van mijn creativiteit bij het bedenken en organiseren van een evenement? Ik help je graag.Heb jij hulp nodig bij het structureren van je mailbox, het schrijven of redigeren van marketingteksten of het structureren van bedrijfsprocessen?

Het is een greep uit de taken die ik je uit handen neem.

Ik ben een creatieve en ondersteunende duizendpoot. Hoe ik jou het beste kan helpen is geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Ik lever maatwerk en stel mijn pakket in overleg af.
Laat mij weten waar jij in vast loopt. Welke zaken wil jij voortaan structureel aanpakken en het liefst uitbesteden aan een professional?

De mogelijkheden

Officemanagement

Jouw To-Do lijst is mijn prioriteit.
Allerlei administratieve taken zoals email- en agendabeheer, het redigeren van teksten, uitzoekklussen, data-entry, administratie enz.  Noodzakelijke werkzaamheden voor een goede bedrijfsvoering, maar werkzaamheden waarvan jij niet staat te springen. Ik pak deze klussen voor je op en regel jouw dagelijks management.

Organiseren

Of het nu gaat om een klantevenement of een personeels-bijeenkomst. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt en niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo lever ik graag een bijdrage aan het zoeken naar de juiste cateraar, de locatie en zorg voor de correcte vastlegging van alle afspraken. De opzet, uitnodiging en communicatie met genodigden neem ik op mij. Wil je hulp op het evenement zelf dan zorg ik, als spin in het web, dat alles volgens afspraak verloopt en stuur ik bij.

Communicatie

Een tekst schrijven, daar gaat veel tijd in zitten.
Ik help graag bij het schrijven van teksten, nieuwsbrieven, social media content, blogs, etc. Schrijf je liever zelf je tekst? Dan redigeer ik de tekst waar nodig en zorg ik ervoor dat het qua stijl jouw tekst blijft.

Social Media

Jouw boodschap verdient naast een pakkende tekst ook het juiste beeld. Uitgaand van jouw kernwaarden en visie bepalen we gezamenlijk jouw social media strategie. Met deze basis verzorg ik structureel jouw marketing.  Van content tot visuals.

Projectmanagement

Staat er groot project voor de deur?  Een verhuizing, overstap naar een nieuw software-systeem of de lancering van een nieuw product.  Ik denk graag mee en voer uit. Door het bewaken van de (tijds)lijnen zorg ik voor structuur en overzicht. Ik benoem de knelpunten en werk actief en planmatig toe naar het doel.

MS office

Formules in Excel. Waarom doen die niet wat jij vraagt?! Jouw PowerPoint presentatie moet er gelikt uitzien, maar dat kost ZO VEEL tijd! Jouw Word-bestand doet rare dingen met marges, tabellen, etc. en je weet niet hoe je het allemaal weer netjes onder elkaar krijgt? Ik vind het een uitdaging om van een bestand

 

 

 

Mijn werkwijze

Structurele ondersteuning

Neem een vast aantal uren af per week. Dan reserveer ik deze tijd in mijn agenda en ga ik voor jou aan de slag

Projecten - Interim

Wil je liever dat ik de projecten aanpak die al te lang op een stapel liggen te verstoffen? Of heb jij een medewerker die langere tijd afwezig is en dringend vervanging nodig? Je kunt mij ook op projectbasis inzetten voor een aantal maanden of weken.

Structuursessies

In een sessie van een hele of halve dag werk ik aan jouw vraagstuk. Structuur aanbrengen in jouw planning bijvoorbeeld. Ondersteuning tijdens een event of het sparren over jouw bedrijfsprocessen.

Jij bepaalt de koers, jij staat aan het roer!

Met mij samenwerken betekent dat jij beschikt over 2 extra handen, die jou allerlei praktische klussen uit handen nemen.
Op jouw verzoek, dus alleen als dit nodig is.

Als ondernemer weet ik als geen ander welke uitdagingen bij het ondernemen komen kijken.
Naast 2 extra handen beschik jij ook over een sparringpartner die jou helpt het juiste spoor te volgen.

Jouw succes, daar werken we samen aan!

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.