Wat anderen over mij zeggen...

linda Tesija aangepast

Linda Tesija

Vermogensadviseur ABN AMRO

“Ik heb Cindy leren kennen toen FORTISBANK en ABN AMRO BANK fuseerden. Ik werkte als Preferred Banker bij ABN AMRO en Cindy werd vanuit FORTIS geplaatst als assistent. Een rare tijd waarin ABN AMRO collega’s en adviseurs moesten plaatsmaken voor FORTIS-medewerkers. Cindy kwam, zag en overwon. In het begin was alles nieuw. Werkplek, collega’s en vooral systemen en werkwijzen. Terwijl ze bij FORTIS een expert was, moest ze nu weer helemaal opnieuw beginnen. Ze zette haar schouders eronder, haalde haar informatie daar waar nodig en was al snel de assistente die juist anderen kon helpen. Een rol die haar op het lijf geschreven is.  Doorzettingsvermogen, doortastendheid, georganiseerd en planmatig werken, dat is Cindy.
Ik heb ontzettend fijn met haar samengewerkt.

Frank elsiga 424-425

Frank Elsinga

Clustermanager Nachtzorg bij SDG Reigersdaal.

Eigenaar Gewoon Frank, trainer op gebied van personeelskenmerken.

“Cindy is een daadkrachtige, bevlogen onderneemster die niet snel tevreden is . Ze is altijd op zoek naar het beste voor haar klant. Dit was bij de bank al zo en recent heb ik dit ook mogen ervaren bij het opstarten van mijn eigen bedrijf. Cindy heeft hiervoor een krachtig logo ontworpen en mij van bruikbare tips voorzien. Cindy komt haar afspraken na en zal met haar loyaliteit, doorzettingsvermogen, georganiseerde en planmatige manier van werken bedrijven optimaal kunnen assisteren, ondersteunen. Cindy is een persoon die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Kortom een heel fijn persoon waarbij je meteen weet wat je in huis haalt!”

Hester van Sprang

Eigenaar FaM-CoR B.V.

“Cindy heeft mij geholpen bij het ontwerpen van mijn bedrijfslogo, van allereerste verkenning van waarden en kernboodschap tot de afronding van het uiteindelijke ontwerp. Cindy is een enorm fijne sparringpartner, die mij met haar enthousiasme en ervaring heel goed heeft geholpen in het vormgeven van mijn beeldmerk. Ik ben super tevreden met het eindresultaat en kijk met veel plezier terug op onze samenwerking.
Cindy in trefwoorden: snel, flexibel, positief, klantvriendelijk en resultaatgedreven!”

Chantal Visser

Eigenaar Enchantalled

Mijn werkzaamheden groeien de pan uit en het is tijd om wat dingen uit handen te geven. Omdat ik dat best eng vind om te doen, heb ik het zolang mogelijk uitgesteld. Totdat ik Cindy tegen kwam. Ze wist mijn angst om te zetten naar enthousiastme! Nu hebben we afgesproken dat ze voor een aantal uur in de maand voor mijn webwinkel de productteksten zal schrijven. Ze heeft een hele leuke manier van schrijven en ze kan zich goed inleven in mijn klanten. Overleggen gaat trouwens op een hele fijne manier. Ik kan Cindy zeker aanraden als VA! Ze is behulpzaam, denkt met je mee en levert goed resultaat binnen de afgesproken tijd!