Wie ben ik

Cindy Talma - Personal assistant

Van jongs af aan kun je mij al blij maken met opruimklussen. Ik geniet ervan om schoon schip te maken, te structureren. Ik ben erg praktisch en werk efficiënt.

Rust en overzicht geven mij een prettig en ontspannen gevoel. Notities, papiertjes, kleine spulletjes, daar houd ik niet zo van.

Mijn fysieke werkvoorraad is klein, mijn online takenlijst overzichtelijk. Ik ben ambassadeur van in één keer goed.

Na ruim 20 jaar in loondienst binnen de financiële wereld bied ik nu als zelfstandig ondernemer mijn daadkracht en energie aan om samen met jou te werken aan jouw onderneming.

Jouw to-do lijst is mijn prioriteit!

Samenwerken, samen sterker!

4 ogen zien meer en 4 handen kunnen meer! Door samen te werken en optimaal van elkaars kwaliteiten gebruik te maken, kom jij die stap verder.
Ik werk efficiënt, houd van structuur en ben breed inzetbaar.
Mijn motto is: Afspraak is afspraak!

Het is mijn missie om zorgen en stress bij drukbezette ondernemers weg te nemen door taken over te nemen, hen structuur en overzicht te bieden en een klankbord te zijn.

In de afgelopen 20 jaar heb ik binnen FORTIS-ABN AMRO bank verschillende rollen vervuld. Rode draad door mijn loopbaan is mijn doe-mentaliteit. Elke dag een stukje beter willen worden en samen bekijken hoe we de werkzaamheden efficiënter in kunnen richten. Daarbij heb ik oog voor het klantbelang, de commercie en overzie ik de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken.
Ik heb als teammanager/coach, adviseur en assistent gewerkt. Waarbij ik mijn kwaliteiten voor een steeds groter team mocht inzetten.

 

 

Ben jij een ondernemer

…met visie? Je weet wat je wilt en staat voor professionaliteit, bent ambitieus en wilt blijven ontwikkelen.

…die meer tijd en ruimte wil creëren om je bedrijf verder te laten groeien en durft werk uit handen te geven?

… die het belangrijk vindt om niet alleen IN je bedrijf te werken, maar ook het belang ziet van het werken AAN je onderneming?

idea-2558678_1920

Herkenbaar?

Ben je benieuwd wat ik voor je zou kunnen betekenen?
Neem dan snel contact op. We bespreken je situatie en bekijken de mogelijkheden.